Traka za električnu ogradu Classic 40mm

3.100 RSD

Traka za električnu ogradu Classic 40mm: Traka standardna za srednje dužine ograde, do 2000m dužine. Kolut je 200m pakovanje, debljina trake je 40mm.

Категорија:

Опис

Traka za električnu ogradu Classic 40mm: Traka standardna za srednje dužine ograde, do 5000m dužine. Kolut je 200m pakovanje, debljina trake je 40mm.

Traka je bele boje, sa zelenim ivicama. Kroz traku su provučeni inoks provodnici. Sadrži 9 provodnika (8x 0.2mm / 1x 0,15mm žice od nerđajućeg čelika). Otpor na kidanje je do 280kg. Površinski otpor je 2, 90 Ώ/m. Tako da zato se preporučuje za ograđivanje srednjih metraža. Traka se preporučuje za električne ograde za ispaše za goveda i konje, pošto su uočljivije od žica.

Svakako prvo je bitna nabavka dobrog uređaja. Mi Vam nudimo uređaje nemačkog proizvođača AKO. Uređaji su trajni i lako se postavljaju. Pogledajte najtraženiji model- ako duo power x1000 koji odgovara za dužine 10km ograde. Za ovce i koze se svakako preporučuje korišćenje poližice. U ponudi imamo jeftiniju žicu za kraće ograde do 250m. Za duže ograde svakako preporučujemo korišćenje provodljivije žice. Ona svakako ima veći otpor i na kidanje. Za goveda i konje se više preporučuje traka. Takođe, imamo u ponudi jeftinije kolutove za kraće ograde.

Leti ukoliko imate slobodan prostor, svakako biste ga trebali iskoristiti za ispašu. Vremenom je sve teže naći fizičke radnike koji bi stalno pratili stoku. Investicija u električnog pastira se brzo vrati. Fizička aktivnost je dobra za životinje, štedite na hrani, a jaka ograda je efikasna i protiv divljih životinja.

Додатне информације

Тежина2 кг

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Traka za električnu ogradu Classic 40mm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button