Traka bela economy line 2cm 200m duzina

1.700 RSD

Traka bela economy line 2cm: Traka standardna za kraće linije ograde, ili za manja područja za ispašu. Kolut je 200m pakovanje.

Опис

Traka bela economy line 2cm: Traka standardna za kraće linije ograde, ili za manja područja za ispašu. Kolut je 200m pakovanje.

Traka je bele boje, sa provučenim inoks provodnicima. Sadrži 4 provodnika (4x 0.16mm žice od nerđajućeg čelika). Otpor na kidanje je do 90kg. Površinski otpor je 10,47 Ώ/m. Tako da zbog visokog otpora, provodljivost je niža i zato se preporučuje za ograđivanje kraćih metraža. Traka se preporučuje za električne ograde za ispaše za goveda i konje, pošto su uočljivije od žica.

Svakako prvo je bitna nabavka dobrog uređaja. Mi Vam nudimo uređaje nemačkog proizvođača AKO. Uređaji su trajni i lako se postavljaju. Pogledajte najtraženiji model- ako duo power x1000 koji odgovara za dužine 10km ograde. Za ovce i koze se svakako preporučuje korišćenje poližice. U ponudi imamo jeftiniju žicu za kraće ograde do 250m. Za duže ograde svakako preporučujemo korišćenje provodljivije žice. Ona svakako ima veći otpor i na kidanje. Za goveda i konje se više preporučuje traka. Takođe, imamo u ponudi skuplje kolutove za duže ograde sa većim otporom na kidanje.

Leti ukoliko imate slobodan prostor, svakako biste ga trebali iskoristiti za ispašu. Vremenom je sve teže naći fizičke radnike koji bi stalno pratili stoku. Investicija u električnog pastira se brzo vrati. Fizička aktivnost je dobra za životinje, štedite na hrani, a jaka ograda je efikasna i protiv divljih životinja.

Kerbl Nemačka.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Traka bela economy line 2cm 200m duzina“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button