Torbica za alat za šišanje

2.500 RSD

Torbica za alat za šišanje: torbica modernog dizajna i kvalitetne izrade. Proizvedena od eko-kože, u kombinaciji crne i braon boje.

Категорија: Ознаке: ,

Опис

Torbica za alat za šišanje: torbica modernog dizajna i kvalitetne izrade. Proizvedena od eko-kože, u kombinaciji crne i braon boje.

Dimenzije torbice su oko 30 x 18cm. Ima jedan veći džep- oko 24 x 14cm, u kojem se nalazi 5 pregrada za makaze. Na njega se naslanjaju još dva džepa- manji sa 1 pregradom, veći sa 2 pregrade za makaze. Na tim džepovima se nalazi kožni kaiš koji je nitnama izdeljen na 3 dela, pogodno da tu stavite četku koju koristite trenutno za rad. Torbica se kači oko struka, ima kaiš podešavajuće dužine sa žabica kopčom.

Za svakog pet groomer-a je organizacija prostora oko stola veoma važna. Bitno je da možete da se krećete u toku rada oko stola i da ljubimac ima dovoljno mesta za stolom. Neophodno je i da sav potreban alat Vam bude na dohvat ruke, kako biste brže i lakše obavili svoj posao. Tako da svaka polica oko stola, ili držači i organizatori koji moraju stajati na samoj površini stola mogu otežati uslove rada i smanjiti Vam radni prostor.

Najveća muka je za makaze, jer makaze najčešće i stradaju jer ste ih spustili na sto, a ljubimac ih srušio na pod. Ova torbica će Vam sačuvati svaku buduću makazu. Pogledajte našu ponudu makaza ovde. Takođe, imamo u ponudi držač alata koji se kači za rampu stola.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Torbica za alat za šišanje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button