Tetovir pasta 600g

1.850 RSD

Tetovir pasta 600g: crne boje, boja spremna odmah za upotrebu.

Опис

Tetovir pasta 600g: pasta je crne boje, boja spremna odmah za upotrebu. Dovoljno je jednom utrljati na površinu. Proizvodi Raidex Nemačka.

Obeležavanje životinja se preporučuje iz više razloga. Time olakšavate sebi praćenje ukupnog broja životinja na gazdinstvu. Lakše je upisati i pratiti okot životinje, te pratiti ako ima rizik od naslednih bolesti. Vođenjem dokumentacije po oznaci pratite ceo životni vek grla. Kako biste odmah po jagnjenju/ jarenju/ prašenju mogli obeležiti i upisati životinje, neophodno je da nabavite i tetovir klešta. U ponudi imamo klešta za brojeve od 7mm i klešta za brojeve od 10mm. Kompleti brojeva se prodaju posebno- njih takođe imamo u ponudi u veličinama od 7mm i od 10mm. Postoji tetovir pasta i u manjem pakovanju od 60g.

Pored tetovir brojeva, možete koristiti i privremene markice za obeležavanje, dok ne dobijete tetovir broj. Ušne markice za obeležavanje se prodaju numerisane i u različitim bojama. Ako Vam je lakše, možete kombinovati po bojama da pratite krvne linije. Svakako preporučujemo da napravite svoj sistem obeležavanja. Pored privremenih markica, u ponudi imamo i klešta za postavljanje markica.

Ukoliko Vam treba lakše obeležavanje tokom vakcinacija i pregleda, u ponudi imamo sprejeve za obeležavanje goveda i svinja, sprejeve za obeležavanje ovaca, kao i krede u raznim bojama.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Tetovir pasta 600g“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button