Sto za šišanje pasa 80x50x80cm

17.900 RSD

OdSto za šišanje pasa 80x50x80cm:  Sklopivi sto pogodan za salone za šišanje pasa. Dimenzije 80 x 50 cm, visine 80 cm. Neklizajuća gumena radna površina.

Opis

Sto za šišanje pasa 80x50x80cm:  Sklopivi sto pogodan za salone za šišanje pasa. Dimenzije 80 x 50 cm, visine 80 cm. Neklizajuća gumena radna površina.

Isporučuje se sa čvrstim prohromskim stalkom sa držačem za vezivanje pasa. Dodatak je korpa za odlaganje stvari ispod stola koja se lako skida. Praktična je za odlaganje makaza ili četki dok radite. U ponudi imamo rezervne korpe ukoliko zatreba da zamenite ovu.

Sto ima četiri tačke oslonca- četiri nogare, na čijim krajevima imate omogućeno fino podešavanje visine. Ukoliko imaju sitna odstupanja u ravnoći poda, ovo Vam omogućava da sebi obezbedite potrebnu stabilnost za rad.

Ovi stolovi su praktični i za kućnu upotrebu ako ste navikli sami da kupate i šišate Vašeg ljubimca. Lako je prenosiv iz prostorije u prostoriju.

Sto za šišanje pasa 80x50x80cm se isporučuje u transportnoj kutiji, pakovanje oko 15kg težine.

U ponudi imamo sto većih dimenzija 110x60x78cm. Takođe imamo i hidraulične stolove- pravougaoni 90x60cm, kao i okrugli prečnika 70cm. U ponudi imamo i različite četke i češljeve za najbolju negu dlake Vašeg ljubimca, kao i različite šampone za pranje.

Novo u našoj ponudi je i fen za pse blaster 2800W plave boje. Uz njega imamo u ponudi i stalak za lakše postavljanje i rukovanje fenom.

Dodatne informacije

Dostupne boje

,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sto za šišanje pasa 80x50x80cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button