Sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku 100ml

220 RSD

Sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku 100ml: Tečni biocidni proizvod na bazi alkohola koji ne zahteva dodatno ispiranje. Sadrži etanol (75%). glicerin i d-pantenol (provitamin vitamina B5).

Опис

Sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku 100ml: Tečni biocidni proizvod na bazi alkohola koji ne zahteva dodatno ispiranje. Sadrži etanol (75%). glicerin i d-pantenol (provitamin vitamina B5).

Sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku je bezbojna tečnost, specifičnog mirisa (na alkohol). Ima pH vrednost između 5,5 i 7,5.

Namenjen je za dezinfekciju ruku bez naknadnog ispiranja u svim oblastima prehrambene industrije (mlekare, uljare, sokare, mesare..), u domaćinstvima, objektima javnog zdravlja, frizerskim i kozmetičkim salonima i ugostiteljstvu. Sadrži glicerin koji kožu čini mekom i d-pantenol koji pomaže regeneraciju kože i daje joj elastičnost. Ne sadrži dodatne boje ni mirise.

Može da se koristi i za dezinfekciju površina i opreme koja dolazi u kontakt sa hranom- stolovi i pribor za jelo. Takođe, može da se koristi u radnom okruženju, za dezinfekciju radnog stola, nameštaja. Ako izlazite sa detetom, možete dezinfikovati i njegovu flašicu ili igračku ako je baci na pod.

Ovo sredstvo dokazano deluje na: pseudomonas aeruginosa, staphylococcus aureus, escherichia coli, enterococcus hirae i candida albicans.

Upotrebljava se nerazblažen, raspršivanjem ili doziranje na površinu ruku u slučaju higijene ljudi, ili raspršivanjem na površine koje se tretiraju. Ukoliko dezinfikujete ambalažu, pribor za jelo ili instrumenata dezinfekcija se vrši uranjanjem u biocidni proizvod. Nakon 2 minuta- period zabrane upotrebe opreme, sva tečnost ispari, a površina ostaje dezinfikovana.

Može se koristiti više puta u toku dana- nema ograničenja. Ne postoje osobe kojima je zabranjeno korišćenje ovog sredstvaČuvati dobro zatvoreno u originalnoj ambalaži, na hladnom mestu-ispod 35 stepeni Celzijusa, dalje od izvora toplote. Čuvati van domašaja dece.

U ponudi imamo i antibakterijski tečni sapun 1L.

Pakovanje: 100ml, bočica sa raspršivačem. Proizvodi Impuls Hemija.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku 100ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button