Sprej za usvajanje jagnjadi 200ml

1.500 RSD

Sprej za usvajanje jagnjadi 200ml: sprej koji pomaže lakše usvajanje jagnjadi kod ovaca. Pakovanje 200ml u boci pod pritiskom, u vidu aerosola. Ima miris vanile.

Опис

Sprej za usvajanje jagnjadi 200ml: sprej koji pomaže lakše usvajanje jagnjadi kod ovaca. Pakovanje 200ml u boci pod pritiskom, u vidu aerosola.

Dešava se u praksi da ovca iz nekog razloga odbaci svoje jagnje. Razlozi su različiti. Možda je prvojagnjenica, pa prosto nema još uvek izražen materinski instinkt. Možda je jagnjenje trajalo dugo i ovca je iscrpljena i samo želi da se odmori, pa ne gleda na jagnje. Možda ima više jagnjadi pa odbaci jedno kako bi bilo dovoljno mleka za ostale. Bilo koji od ovih ili neki drugi razlog, dovodi do toga da jagnje bude samo i odbačeno. Ukoliko čoban ne odreaguje odmah, može se desiti da jagnje ugine.

Ovaj sprej za usvajanje jagnjadi 200ml pomaže da rešite problem odbacivanja jagnjeta. Eliminiše se prirodni miris jagnjeta. Ima prijatan aroma miris vanile. Kako biste postigli bolji efekat proizvođač savetuje da prilikom prskanja jagnjeta sprej odmah poprskate i po ovci kako bi joj miris bio poznatiji.

Uputstvo za upotrebu: Dobro promućkati pre upotrebe. Naprskati jagnje od vrata prema repu- dobro pazite da izbegavate lice i oči. Ukoliko je ovca ojagnjila više jagnjadi poprskajte malo i drugu jagnjad kako se ne bi desilo da joj slučajno bude nepoznat njihov miris. Takođe, proizvođač savetuje da se naprska i ovci oko nosa kako bi joj miris bio prisutniji- budite pažljivi da joj ne ode u oči!

Upozorenje: boca je punjena pod pritiskom. Ne ostavljajte u blizini otvorenog plamena ili blizu temperatura iznad 50 stepeni Celzijusa. Ne ostavljati direktno na Suncu. Ne prskati u blizini zapaljivih materijala. Nakon potrošnje ne paliti bocu.

Proizvodi NetTex Velika Britanija

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sprej za usvajanje jagnjadi 200ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button