Sprej za obeležavanje ovaca Raidex

830 RSD

Sprej za obeležavanje ovaca Raidex: dostupan u crvenoj, zelenoj, narandžastoj i plavoj boji. Veoma jaka i dugotrajna boja, garantuje ostajanje na vuni duži vremenski period.

Proizvodi Raidex Nemačka

Шифра производа: - Категорије: , , Ознаке: , , ,

Опис

Sprej za obeležavanje ovaca Raidex: Sprej za brzo obeležavanje ovaca. Dostupan u više boja: crvenoj, zelenoj, narandžastoj i plavoj.

Boje su visokokvalitetne i brzo se suše. Sprej služi za jednostavnu i efikasnu identifikaciju grla. Zapremina 500 ml. Izražena cena se odnosi na jednu bocu od 500 ml.

Ukoliko ne volite da koristite sprejeve ili su Vam nezdodni za nošenje, u ponudi imamo i krede za lako i brzo obeležavanje životinja (ako želite da obeležite koja ovca je primila lek ili vitamin). Krede isto imamo dostupne u više različitih boja. Prilikom vakcinisanja, obrade papaka ili nekog drugog posla oko životinja, neophodno je da označite životinju koju ste odradili. Kako ne biste napravili neku grešku, krede i sprejevi su od velike koristi da na lak i jednostavan način obeležite životinju. Boja je vidljiva i ostaje duži period na koži, tako da iako imate veliko stado koje ćete sređivati nedelju, dve dana, nemate bojazan da ćete istu životinju dva puta obraditi.

U ponudi imamo i privremene markice, ukoliko Vam je lakše da markirate životinje, a zatim po brojevima upisujete i beležite za svaku posebno šta ste uradili. Za ove markice, imamo u prodaji i klešta za postavljanje istih. Bitno je da nađete način rada koji je Vama najlakši i da Vama najviše odgovara.

 

Додатне информације

Dostupne boje

, , ,

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sprej za obeležavanje ovaca Raidex“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button