Sprej za hlađenje i čišćenje mašina za šišanje

1.100 RSD

Sprej za hlađenje i čišćenje mašina za šišanje: Unapređuje rezultate šišanja i čini noževe mašine oštrijim duži vremenski period. Pomaže uklanjanju dlake, krzna i preostalih nečistoća između gornjeg noža i donjeg češlja.

Opis

Sprej za hlađenje i čišćenje mašina za šišanje: Unapređuje rezultate šišanja i čini noževe mašine oštrijim duži vremenski period. Pomaže uklanjanju dlake, krzna i preostalih nečistoća između gornjeg noža i donjeg češlja. Takođe, može da se koristi da se očiste noževi pre prve upotrebe, kako bi se uklonile hemikalije koje su preostale na nožu prilikom proizvodnje.

Sprej za hlađenje i čišćenje mašina za šišanje ujedno hladi noževe, podmazuje ih i čisti svu nečistoću sa njih. Slobodno se može koristiti i za čišćenje makaza, kao i električnih aparata za brijanje.

Šišanje životinja se preporučuje jednom godišnje (u izuzetnim slučajevima češće). Kako biste lakše šišali veći broj životinja odjednom, prilikom pravljenja pauze da bi se mašinica ohladila, preporučuje se korišćenje spreja jer se na taj način brže hlade noževi. Takođe, uklanjate svu prljavštinu sa njih, pa noževi ostaju duže oštri, jer se manje rabuju. U ponudi imamo i rezervne noževe- pojedinačne ili komplete noževa za mašine za šišanje ovaca.

Pakovanje 500 ml. Proizvodi se u Francuskoj.

Upozorenje: Izuzetno zapaljiv aerosol. Držati van domašaja dece. Držati udaljeno od izvora toplote (direktne sunčeve svetlosti, otvorenog plamena ili upaljenih ringli). Ne ostavljati sprej u prostorijama u kojima je temperatura preko 50 stepeni Celzijusa.Izbegavati kontakt sa očima. Ukoliko dospe u oči, odmah ispirati čistom vodom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sprej za hlađenje i čišćenje mašina za šišanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button