Solarni rasterivač glodara

2.500 RSD

Solarni rasterivač glodara: proizvod koji će Vam pomoći da održavate Vaš travnjak i dvorište pod konac. Rešite se dosadnih glodara na efektivan način. Neškodljiv za životinju.

Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Solarni rasterivač glodara: proizvod koji će Vam pomoći da održavate Vaš travnjak i dvorište pod konac. Rešite se dosadnih glodara na efektivan način. Neškodljiv za životinju.

Pokriva površinu do 650 metara kvadratnih. Jednostavno ga zabodete u zemlju. Svakih 40 sekundi emituje ultrazvučne talase i vibracije koje se prenose pod zemljom. Na taj način krtice i voluharice izbegavaju da kopaju tunele i kreću se u tom delu dvorišta. Lako se postavlja po potrebi. Idealan način za održavanje sportskih terena, bašta u restoranu ili hotelima.

Na vrhu rasterivača se nalazi mali solarni panel koji pomaže stvaranje dovoljno elektriciteta za stvaranje ultrazvučnih talasa. U glavi proizvoda se nalazi integrisana baterija koja se puni solarno i dovoljna je za održavanje rada noću.

Solarni rasterivač glodara ima i dodatne prednosti. Ne može nauditi Vašoj porodici, ukoliko imate malu decu. Ukoliko imate kućnog ljubimca, ne može smetati ni njemu. Nasurot različitih zamki ili otrova koji mogu naškoditi životinjama i članovima Vašeg domaćinstva, ovaj rasterivač je ekološko- društveno- porodično odgovoran proizvod.

Ne postoji garancija 100% uspešnosti, pošto nekad određeni glodari se prosto prilagode frekvencijama koje rasterivač stvara. Ali, na testovima je svakako zabeležen velik procenat uspešnosti.

Ukoliko imate probleme sa većim štetočinama, pogledajte različite zamke za živo hvatanje životinja koje imamo u ponudi.

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Solarni rasterivač glodara“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button