Solarni panel za električni pastir

18.500 RSD

Solarni panel za električni pastir: panel snage 20W, napravljen od mono-kristalnih silikonskih ćelija.

Опис

Solarni panel za električni pastir: panel snage 20W, napravljen od mono-kristalnih silikonskih ćelija.

Zbog materijala od kog je napravljen, ovaj panel je izuzetno kvalitetan i izdržljiv na uticaje iz okruženja. Veoma efikasno pretvara Sunčevu energiju u električnu. Kako biste iskoristili maksimum od panela, najbolje je da ga postavite prema južnoj strani sveta. Obratite pažnju da na mesto postavke, nema nikakvog objekta niti drveća koje bi proizvodilo hlad i tamu na panelu.

U zavisnosti od meseca u godini neophodno je i da izvršite određene korekcije nagiba panela. Pomeraćete ga u intervalu od 43 stepena do 60 stepeni nagiba. U uputstvu koje dobijete uz panel, pročitajte više. Panel je smešten u čvrst plastični okvir. Priključni kabal je oko 1,8m dužine. Na ovom panelu, pozadi je postavljen i plastični ram koji možete iskoristiti da fiksirate panel na određenu čvrstu površinu ili na ručku pastira ( ako pastir ima ručku).

Panel sam po sebi obezbeđuje energiju za rad pastira danju. Ali da bi ograda bila pod naponom 24h dnevno, neophodno je da obezbedite punjivu bateriju od 9-12V koja bi davala struju noću.

U ponudi imamo solarne stanice. One dolaze u kompletu- pastir (uređaj), solarni panel i baterija, koji su međusobno kompatibilni. Tako da na Vama ostaje samo da postavite ogradu.

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Solarni panel za električni pastir“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button