Sliker četka sa zupcima od 1.5cm velika

1.900 RSD

Sliker četka sa zupcima od 1.5cm velika: Jedna od najboljih profesionalnih sliker četki, iz grupe ,,tuffer than tangles“. Dugačka ergonomski oblikovana ručka i blago zakrivljeni deo za četkanje omogućavaju lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake.

Категорија: Ознаке: ,

Опис

Sliker četka sa zupcima od 1.5cm velika: Jedna od najboljih profesionalnih sliker četki, iz grupe ,,tuffer than tangles“. Dugačka ergonomski oblikovana ručka i blago zakrivljeni deo za četkanje omogućavaju lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Idealna za duge, kovrdžave ili zamršene dlake, svojim jakim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi.

Sliker četka sa zupcima od 1.5cm velika ima jastuče sa iglicama dimenzija 10x8cm. Preporučuje se za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koje dolazi koncentrovano 1:15. U ponudi imamo isto oblikovane četke sa mekim zupcima 2,2cm ili čvrstim zupcima 2,2cm. Takođe, postoji i ista četka samo manjih dimenzija- 10x6cm.

Pogledajte u našoj ponudi i najprodavaniju sliker četku- doggy man bela četka. Imamo je u tri dimenzije, kao malu 8x3cm, srednju 10x4cm i veliku 11.5x6cm.

Proizvodi Transgroom pakovanje težine 0.3kg.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sliker četka sa zupcima od 1.5cm velika“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button