Sliker četka sa mekim zupcima 18mm

1.400 RSD

Sliker četka sa mekim zupcima 18mm: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 18mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, oko 45 grama težine. Dolazi u roze boji.

Opis

Sliker četka sa mekim zupcima 18mm: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 18mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, oko 45 grama težine. Dolazi u roze boji.

Dugačka ergonomski oblikovana ručka je napravljena od tvrde ABS plastike. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućavaju lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Idealna za duge, kovrdžave ili zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Lako se koristi i kod kratkodlakih ljubimaca, ali morate paziti da ne ogrebete kožu ljubimca zupcima. Zupci su blago zakrivljeni, ukupne dužine 18mm, napravljeni od nerđajućeg čelika.

Sliker četka sa mekim zupcima 18mm ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 10,5×6,5cm. Jastuče je bele boje, gumirano, pa iglice traju duži vremenski period. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Mada idealna je i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Pogledajte novu četku u našoj ponudi- sliker četka sa kratkim zupcima sa patent dugmetom za lakše čišćenje četke.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koji dolazi koncentrovano 1:15. U ponudi imamo oblikovane četke sa mekim zupcima 2,2cm ili čvrstim zupcima 2,2cm.

Pogledajte u našoj ponudi i najprodavaniju sliker četku- doggy man bela četka. Imamo je u tri dimenzije, kao malu 8x3cm, srednju 10x4cm i veliku 11.5x6cm.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sliker četka sa mekim zupcima 18mm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button