Skreper za izđubravanje pocinkovani 75cm

2.500 RSD

Skreper za izđubravanje pocinkovani 75cm: zakrivljeni metalni skreper za lakše izđubravanje stajnjaka. Dužine 75cm, sa gumenim uloškom.

Категорије: , , Ознаке: ,

Опис

Skreper za izđubravanje pocinkovani 75cm: zakrivljeni metalni skreper za lakše izđubravanje stajnjaka. Dužine 75cm, sa gumenim uloškom.

Skreper koji se odlikuje čvrstinom. Izrađen od metala, sa pocinkovanom oplatom kako bi duže trajao. Blago je zakrivljen, te prilikom skupljanja nema rasipanja sa strane. Namenjen je da olakša izđubravanje stajnjaka. Koristi se u štalama, ali i u senarama za lakše skupljanje rasutog sena po podu.

Svaka prostorija sa glatko urađenim podom se može lakše počistiti zahvaljujući ovom proizvodu. Tako da je našao svoju primenu u različitim sferama industrije, kao i u domaćinstvima.

Na vrhu ima ulaz sa unutrašnjim promerom 33mm namenjen za nasađivanje drške. Ukoliko izaberete drške sa različitim bojama, možete lako raspoznati koji skreper je namenjen za koju prostoriju. Na taj način ne može doći ni do prenosa bakterija i virusa iz jednog dela farme u drugi. Deo namenjen za kačenje drške ima dodatni šraf za ojačanje drške protiv ispadanja. Takođe, pričvršćeno je za skreper sa dodatna četiri šrafa. Isporučuje se bez drške.

Skreper za izđubravanje pocinkovani 75cm je ukupno 16cm visine. Gumeni deo je ukupno visine 6cm, a debljine je 6mm. Ojačan je sa osam šrafova za skreper. Guma je posebno tretirana kako bi se smanjio uticaj amonijaka na nju. Tako da slabije dolazi do krzanja, loma, listanja, i traje duži period vremena. Postoji mogućnost zamene gume kad dotraje, posebno se poručuje iz kataloga.

 

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Skreper za izđubravanje pocinkovani 75cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button