Skreper za izđubravanje metalni 35cm

1.500 RSD

Skreper za izđubravanje metalni 35cm: ravni metalni skreper za lakše izđubravanje stajnjaka.

Opis

Skreper za izđubravanje metalni 35cm: ravni metalni skreper za lakše izđubravanje stajnjaka.

Skreper koji se odlikuje čvrstinom. Izrađen od kovanog gvožđa, prelakiran u zelenoj boji. Namenjen je da olakša izđubravanje stajnjaka. Koristi se u štalama, čekalištima, prasilištima, bukarištima, ali i u senarama za lakše skupljanje rasutog sena po podu. Predstavlja dugoročnije rešenje u odnosu na skrepere koji su izrađeni od plastike- plastični skreperi su skloniji pucanju prilikom rada. Lakirana površina smanjuje i usporava uticaj amonijaka na koroziju.

Svaka prostorija sa glatko urađenim podom se može lakše počistiti zahvaljujući ovom proizvodu. Tako da je našao svoju primenu u različitim sferama industrije, kao i u domaćinstvima.

Na vrhu ima ulaz sa unutrašnjim promerom 35mm namenjen za nasađivanje drške. Ukoliko izaberete drške sa različitim bojama, možete lako raspoznati koji skreper je namenjen za koju prostoriju. Na taj način ne može doći ni do prenosa bakterija i virusa iz jednog dela farme u drugi. Deo namenjen za kačenje drške ima dodatnu rupu za ojačavanje ekserom ili tanjim šrafom. Isporučuje se bez drške.

Skreper za izđubravanje metalni 35cm je ukupno 13.5cm visine. Blago je zakrivljen od gore na dole. U ponudi imamo i pocinkovani skreper 75cm. On je zakrivljen, sa dodatnom gumom za lakše vučenje.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Skreper za izđubravanje metalni 35cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button