Sisne gume WK2

1.600 RSD

Sisne gume WK2: sisne gume izrađene od kvalitetne gume. Dolaze u pakovanju od 4 komada, cena se odnosi na pakovanje.

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Sisne gume WK2: sisne gume izrađene od kvalitetne gume. Dolaze u pakovanju od 4 komada, cena se odnosi na pakovanje.

Unutrašnjost sisne gume je vrlo glatka. Fleksibilna je pri nameštanju. Napravljene su od kvalitetne gume, koja je vrlo otporna na pucanje. Lako se koriste. Očekivan rok upotrebe je oko 2500 muža, kada se preporučuje zamena novim.

Sisne gume WK2 se koriste i kao zamena za Westfalia sisne gume 7022.2725.150. Na slici u galeriji imate prikazane bliže mere.

Pranje opreme je svakodnevan posao. Redovnom kontrolom sisnih guma zamenićete ih novim po potrebi. Redovnim pravilnim čišćenjem ćete im produžiti vek trajanja. Prvo ispirate mlakom vodom kako se mlečni proteini ne bi zalepili za zid sisne gume. Zatim deterdžentom i uz pomoć četki perete toplom vodom. Na kraju ispirate hladnom vodom. Sisna guma je prva u dodiru sa mlekom, tako da vodite računa da redovno ih perete ne samo zbog dužeg trajanja, već i zbog zdravijeg mleka.

U ponudi imamo i deterdžent za lakše pranje, kao i prašak koji se rastvara za čišćenje i dezinfekciju. Takođe, imamo i četke za pranje sisnih guma- ravnu, konusnu i rotacionu četku za pranje sisnih guma.

Ne zaboravite da redovno pregledate i ostalu opremu. Ukoliko dođe do oštećenja morate zameniti i pulsaciona creva- u ponudi imamo kratka creva 220mm dužine, kao i dvostruka pulsaciona creva- gumeno ili pvc crevo.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sisne gume WK2“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button