Sisne gume WK1

1.500 RSD

Sisne gume WK1: sisne gume dolaze u pakovanju 4 kom. Izrađene od vrlo kvalitetne gume. Cena se odnosi na pakovanje.

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Sisne gume WK1: sisne gume dolaze u pakovanju 4 kom. Izrađene od vrlo kvalitetne gume.

Unutrašnjost sisne gume je vrlo glatka i fleksibilna pri nameštanju. Napravljene od kvalitetne gume, koja je vrlo otporna na pucanje. Lako se nameštaju za upotrebu. Očekivan rok upotrebe je oko 2500 muža, kada se i preporučuje zamena novim.

Sisne gume WK1 se koriste i kao zamena za Westfalia sisne gume 7021.2725.110.

Pranje opreme je svakodnevan posao. Redovnom kontrolom sisnih guma zamenićete ih novim po potrebi. Redovnim pravilnim čišćenjem ćete im produžiti vek trajanja. Prvo ispirate mlakom vodom kako se mlečni proteini ne bi zalepili za zid sisne gume. Zatim deterdžentom i uz pomoć četki perete toplom vodom. Na kraju ispirate hladnom vodom. Sisna guma je prva u dodiru sa mlekom, tako da vodite računa da redovno ih perete ne samo zbog dužeg trajanja, već i zbog zdravijeg mleka. Preporučujemo deterdžent za lakše pranje koji imamo u ponudi. Takođe, imamo u ponudi i različite četke za lakše čišćenje sisnih guma- ravnu, konusnu, kao i rotacionu četku za pranje sisnih guma.

Ne zaboravite da redovno pregledate i ostalu opremu. Ukoliko dođe do oštećenja morate zameniti i mlečna creva- u ponudi imamo pvc mlečna creva širine 14mm i širine 16mm.

Cena se odnosi na pakovanje od 4 komada. Na slici su prikazane bliže mere.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sisne gume WK1“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button