Sisne gume TF24M

1.900 RSD

Sisne gume TF24M: izrađene od vrlo kvalitetne gume. Dolaze u pakovanju od 4 komada. Cena se odnosi na pakovanje.

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Sisne gume TF24m: izrađene od vrlo kvalitetne gume. Dolaze u pakovanju od 4 komada. Cena se odnosi na pakovanje.

Sisne gume TF24M imaju vrlo glatku unutrašnjost. Fleksibilne su prilikom nameštanja. Lake su za upotrebu. Napravljene su od kvalitetne gume koja je vrlo otporna na pucanje. Očekivan rok upotrebe je oko 2500 muža, nakon čega se preporučuje zamena novim.

Sisne gume TF24M se koriste u DeLaval muznim sistemima kao zamena za sisne gume TF24m, 96003682 (4×96003603) i Anatomik. Na slici u galeriji možete pogledati bliže mere.

Pranje opreme je svakodnevan posao. Redovnom kontrolom sisnih guma zamenićete ih novim po potrebi. Redovnim pravilnim čišćenjem ćete im produžiti vek trajanja. Prvo ispirate mlakom vodom kako se mlečni proteini ne bi zalepili za zid sisne gume. Zatim deterdžentom i uz pomoć četki perete toplom vodom. Na kraju ispirate hladnom vodom. Sisna guma je prva u dodiru sa mlekom, tako da vodite računa da redovno ih perete ne samo zbog dužeg trajanja, već i zbog zdravijeg mleka.

U ponudi imamo prašak za pranje i dezinfekciju opreme, kao i deterdžent za pranje (obavezno pogledati na svima uputstvo za upotrebu). Takođe, imamo i četke za pranje sisnih guma- ravne, konusne i rotacione. 

Ne zaboravite da redovno vršite dezinfekciju vimena pre muže, kako ne biste kontaminirali mleko, ali i da biste poštedeli kravu nepotrebnog bola uzrokovanog upalama. U ponudi imamo penušavo sredstvo za dezinfekciju- pakovanje 10kg ili od 20kg. Takođe, u ponudi imamo i čaše za jednostavnije nanošenje pene.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sisne gume TF24M“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button