Sisne gume 8

1.600 RSD

Sisne gume 8- izrađene od vrlo kvalitetne gume. Dolaze u pakovanju od 4 komada. Cena se odnosi na pakovanje.

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Sisne gume 8- izrađene od vrlo kvalitetne gume. Dolaze u pakovanju od 4 komada. Cena se odnosi na pakovanje.

Unutrašnjost sisne gume je glatka. Fleksibilne su prilikom nameštanja. Napravljene od kvalitetne gume, koja je vrlo otporna na pucanje. Lako se nameštaju za upotrebu. Očekivan rok upotrebe je oko 2500 muža, nakon čega se preporučuje zamena novim sisnim gumama.

Sisne gume 8 se preporučuju kao zamena za Delaval sisne gume 92811980 . Na slici imate prikazane bliže mere.

Pranje opreme je svakodnevan posao. Redovnom kontrolom sisnih guma zamenićete ih novim po potrebi. Redovnim pravilnim čišćenjem ćete im produžiti vek trajanja. Prvo ispirate mlakom vodom kako se mlečni proteini ne bi zalepili za zid sisne gume. Zatim deterdžentom i uz pomoć četki perete toplom vodom. Na kraju ispirate hladnom vodom. Sisna guma je prva u dodiru sa mlekom, tako da vodite računa da redovno ih perete ne samo zbog dužeg trajanja, već i zbog zdravijeg mleka.

U ponudi imamo prašak koji se rastvara za lakše čišćenje, kao i deterdžent za ručno pranje. Preporučujemo i korišćenje četki za pranje sisnih guma.

Ne zaboravite da redovno vršite dezinfekciju i vimena nakon muže. U ponudi imamo sredstva za dezinfekciju na bazi joda- pakovanje 5kg ili 10kg. Takođe, u ponudi imamo i sredstva na bazi mlečne kiseline- pakovanje 5kg ili od 10kg.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sisne gume 8“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button