SHOW TECH dvostruka fleksi četka mala

1.700 RSD

SHOW TECH dvostruka fleksi četka mala: četka sa tvrđom i mekšom stranom

Опис

SHOW TECH dvostruka fleksi četka mala: Show Tech dvostruka fleksi četka je napravljena da olakša češljanje i smanji neprijatnost i bol životinjama. Jedinstveni dizajn vam nudi i tvrđu i mekšu četku u jednoj. Mekša strana ima dugačke, čvrste zupce koji ulaze duboko u dlaku. Okrenite četku za 180 stepeni i imaćete tvrđe zupce koji će lako raščešljati čvorove i ućebanu dlaku. Zahvaljujući ergonomski oblikovanoj ručki i elastičnoj glavi, dvostruka flexi četka garantuje minimum stresa za vaše ruke i zglovobe. Daje i maksimalnu efikasnost pri uklanjanju čvorova i zamršene dlake. Alat koji bi svaki salon za šišanje pasa trebalo da ima!

Uputstvo za rad:
Duga dlaka – Nežno četkati, laganim, dugačkim pokretima, prelazeći preko krajeva dlake da bi se izbeglo njeno naelektrisavanje i lomljenje. Najbolje je četkati dlaku po slojevima. Počnite odozdo, tako što ćete horizontalno podeliti dlaku i pridržavati nečešljane delove slobodnom rukom. Zatim krenite ka gornjim redovima, stalno držeći zglob ruke u ispravljenom položaju, da bi se izbegao kontakt sa kožom psa.
Kovrdžava dlaka – Četkati u smeru rasta dlake, a zatim u suprotnom smeru, laganim, dugačkim pokretima.
Oštra dlaka – Četkati dlaku u smeru rasta, a zatim po potrebi i u smeru suprotnom od rasta dlake, kako bi se uklonili čvorovi zamršene dlake. Ako ima mnogo čvorova koristite dvostruku flexi četku u kombinaciji sa Show Tech Mat buster-om, eliminatorom čvorova. Da biste sprečili stvaranje čvorova i ućebavanje dlake, psa je potrebno redovno kupati, koristiti regeneratore i svakodnevno četkati.

U ponudi imamo i fleksi četku koja je veća.

Proizvodi Transgroom.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „SHOW TECH dvostruka fleksi četka mala“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button