Акција!

SAPHIR STYLE mašina za šišanje pasa

38.000 RSD

SAPHIR STYLE mašina za šišanje pasa

Категорије: , Ознаке: ,

Опис

SAPHIR STYLE mašina za šišanje pasa: mašinica za šišanje ljubimaca, namenjena najviše za šišanje pasa i mačaka. Može da se koristi i za šišanje konja i goveda. Koristi litijum-jonsku bateriju koja je punjiva. Lako se pali i gasi na glavni prekidač.

Moderno dizajnirana bežična mašina sa dve baterije i punjačem, za kontinuiran rad. Karakteristike: mašina na baterije od 7,4 V, motor snage 35 W omogućava rad sa 2650 obrtaja u minuti. Težina mašine je 440 g (sa baterijom), dimenzije mašine su 41 x 50 x 204mm. Kapacitet baterije je 1400 mAh. Radi sa noževima koji su kompatibilni onima koje koriste Oster, Moser, Wahl i Andis mašine (,,snap-on“ noževi).

Saphir style mašina za šišanje pasa se isporučuje u koferu sa nožem 10, uljem za podmazivanje, četkicom, punjačem za baterije i sa 2 litijum-jonske baterije, od kojih svaka obezbeđuje 60 min rada. Punjač za baterije sa zadnje strane ima rupe prečnika 4,5mm namenjene za tiplovanje u zid. Dodatna baterija, uz vreme punjenja do 45 min, omogućava kontinuiran rad. Emisija buke tokom rada je do 70dB. U ponudi imamo i ulje za mašinicu za šišanje u manjem pakovanju od 100ml i većem pakovanju od 500ml. Takođe, imamo i noževe za mašinicu u različitim dužinama.

Proizvođač Heiniger Švajcarska, težina pakovanja je 1 kg.

Додатне информације

Тежина2 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „SAPHIR STYLE mašina za šišanje pasa“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button