Veterinarske rukavice jednokratne 90cm

1.500 RSD

Napravljene od polietilena, bele boje. Debljina materijala 25 mikrona= 0.0025mm.

Опис

Veterinarske rukavice jednokratne 90cm: preporučena za poljoprivrednike i veterinare. Dužine 90cm. Napravljene od polietilena. Debljina materijala 25 mikrona= 0.0025mm. Univerzalna veličina. Pakovanje od 100 kom.

Prilikom pregleda životinja, naročito prilikom izvođenja zahvata na životinjama, preporučuje se korišćenje rukavica. One su tu da Vas zaštite od prljanja krvlju i drugim nečistoćama. Za zaštitu od bakterija i virusa efikasne su samo kratak period. Zato se preporučuje da ih nosite 20-30 minuta i bacate.

Površina rukavica je porozna i što ih duže nosite, patogeni lakše mogu da prodru u površinski sloj koji je tu inače da Vas zaštiti. Ako morate da ih nosite duže od pola sata, preporučuje se obavezno detaljno pranje ruku sa rukavicama antibakterijskim sapunom ili nekim drugim dezificijensom kako biste zaštitili i sebe i životinju.

Prilikom skidanja rukavica preporučuje se da ih skidate od vrha ruke od ramena i prevrćete kako bi površina rukavica ostala iznutra i ne biste kontaminirali neku drugu površinu. Koliko god da ste pažljivi, svakako je obavezno pranje i dezinfekcija ruku nakon skidanja rukavica. Iskorišćene veterinarske rukavice jednokratne 90cm odložite u kesu i zavežite prilikom bacanja.

U ponudi imamo i vetgel koji olakšava određene preglede kod životinja. Možete pogledati u našoj ponudi imamo i antibakterijski sapun pakovanje od 1 litra, kao i brz dezificijens za ruke bez ispiranja za svakodnevno korišćenje.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Veterinarske rukavice jednokratne 90cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button