Rezervni noževi za mašine za konje i goveda

4.500 RSD

Rezervni noževi za mašine za konje i goveda: Komplet nož i češalj namenjeni za mašine za šišanje goveda i konja. U ponudi imamo više različitih vrsta kompleta.

Опис

Rezervni noževi za mašine za konje i goveda: Komplet nož i češalj namenjeni za mašine za šišanje goveda i konja. U ponudi imamo više različitih vrsta kompleta.

Ovi noževi odgovaraju za mašinice, kao što su modeli XPERIENCE i Delta 3, koje imamo u ponudi.  Rezervni noževi za mašine za konje i goveda dolaze u kombinaciji 23/21 (za konje i goveda sa uprljanom dlakom), 23/31 (za goveda i konje, za fino šišanje) i 15/18 (za konje i goveda sa gušćom dlakom, kao i za određene rase ovaca). Dužiina dlake nakon šišanja je 3mm.

Prilikom poručivanja, u napomeni naglasite koji komplet želite.

Šišanje goveda i konja se kod nas još uvek ne obavlja tako često, odnosno nije stalna praksa na našim farmama. U Evropi to već predstavlja neku ustaljenu naviku. Šišanje se obavlja iz higijenskih, odnosno estetskih razloga.

Da bi Vam noževi duže trajali, neophodno je da ih redovno čistite tokom, a naročito na kraju šišanja. Nečistoća sa dlake, kao i višak dlaka koji ostanu na noževima usporavaju rad. Mi Vam nudimo sprej koji lakše uklanja nečistoću sa noževa već nakon jednog prskanja. Takođe, ovaj sprej ujedno i hladi noževe, osim što ih čisti.

Jako je bitno da mašinu ostavljate urednu i čistu, i obavezno sa podmazanim noževima. U ponudi imamo i heiniger ulje za podmazivanje.

Preporuke za šišanje: Šišanje može da uplaši konja u početku, zbog buke i vibracije mašine. Budite pažljivi, radite polako i oprezno. Nakon par puteva, shvatiće da nije ništa loše za njega, i već će biti naviknut na proces. Redovnim šišanjem, smanjujete i neophodno vreme za svakodnevno timarenje.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Rezervni noževi za mašine za konje i goveda“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button