Rezervni nož-premium ultimate Wahl #30

4.250 RSD

Rezervni nož- premium ultimate Wahl #30: rezervni nož za većinu pet mašinica koje koriste ,,snap-on“ noževe.

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Rezervni nož-premium ultimate Wahl #30: rezervni nož za većinu pet mašinica koje koriste ,,snap-on“ noževe.

Dizajniran da odgovara na većinu Wahl mašinica- kao što su KM2, KM5, KM10, SS Pro ili Power Grip, kao i Moser Max45 i Moser Max50. Takođe, odgovara i za većinu Oster i Andis mašinica koje koriste isti sistem noževa.

Rezervni nož-premium ultimate Wahl #30 je moderne crne boje. Izrađen u SAD-u. Ovaj nož pripada unapređenoj seriji ,,Ultimate“ noževa. Na testovima poređenja seče 2,5 puta brže u odnosu na prvobitnu seriju- Wahl Competition noževa. Veličina noža #30 odgovara dužini 0,8mm. Odgovara za šišanje i trimovanje pasa i mačaka, kao i goveda i konja.

Pre prve upotrebe, neophodno je da nauljite noževe. Preporučeno je da nakon svakog korišćenja noževe očistite i nauljite. Mi Vam preporučujemo namenski sprej za lakše čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa. Mi u ponudi imamo pakovanja Heiniger ulja za mašinice od 100ml ili od 500ml. Uz ovaj nož možete koristiti i plastične nastavke češljeve od istog proizvođača. Wahl set češljeva se sastoji od 8 nastavaka različite dužine.

Pogledajte u našoj ponudi i pet mašinicu istog proizvođača- Wahl Bravura. Ona koristi nešto drugačiju glavu- noževi se mogu podesiti na 5 različitih nivoa dužine, od 0,7mm do 3mm.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Rezervni nož-premium ultimate Wahl #30“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button