Rezervni keramički nož za A5 glave

1.500 RSD

Rezervni keramički nož za A5 glave: unapređen kvalitet noževa. Koristi se kao rezervni nož za A5 glave. Dostupan je u dva modela: medium i coarse.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Rezervni keramički nož za A5 glave: unapređen kvalitet noževa. Koristi se kao rezervni nož za A5 glave. Dostupan je u dva modela: medium i coarse.

Koristi se za mašinice za šišanje pasa i mačaka, kao i konja i goveda. Keramički nož ima premaz od titanijuma, koji mu omogućava dužu oštrinu, u odnosu na klasične noževe od nerđajućeg čelika.

Noževi odgovaraju i za mašinice Saphir Heiniger, Oster A5, Wahl, kao i većinu Andis mašinica. Model medium odgovara za glave 40 i 50 (0,2 do 0,6mm). Model coarse odgovara za sve ostale glave- 30,15,10,9,7,5,4 ili 2 (od 0,8mm do 16mm).

Ovaj nož za A5 glave ima prednosti u odnosu na nož od nerđajućeg čelika:  stvara manje trenje u radu, te se nož sporije greje; oštrina traje do 3 puta duže, radi brže i lakše prolazi kroz dlaku. Lako zamenite nož sa postojećim nožem.

Ukoliko želite da Vam noževi duže traju, morate se pridržavati određenih pravila u radu. Pre nego što počnete sa šišanjem, dobro očetkajte životinju i skinite po mogućstvu što više prljavštine sa dlake. Noževe redovno morate podmazivati uljem za mašine- u ponudi imamo manja pakovanja od 100ml.Tokom rada, višak dlake i eventualno zaostala prljavština se hvata na nož. Koristite 4 u 1 sprej- za čišćenje, podmazivanje, dezinfekciju i hlađenje noževa. Poprskajte na nož, i obrišite ga pamučnom krpicom. Na taj način ćete pokupiti nečistoće, te se nož neće tupiti više nego što mora tokom šišanja.

Kada završite sa radom, skinite glavu, dobro je očistite- uklonite sve nečistoće. Možete koristiti sredstvo za pranje noževa. Kada ostavljate mašinicu, nakapajte malo ulja na noževe, i tako je ostavite.

Savet proizvođača: proverite oštrinu donjeg dela glave (češlja). Nož možda neće lepo šišati ukoliko je češalj oštećen i ne podiže dlaku.

Додатне информације

model

coarse, medium

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Rezervni keramički nož za A5 glave“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button