Rezervna glava za pet mašinice Wahl

4.900 RSD

Rezervna glava za pet mašinice Wahl: rezervna glava za mašinice za šišanje životinja- pasa, mački ili konja i goveda. Odgovara za većinu Wahl mašinica.

Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Rezervna glava za pet mašinice Wahl: rezervna glava za mašinice za šišanje životinja- pasa, mački ili konja i goveda. Odgovara za većinu Wahl mašinica.

Ova rezervna glava na sebi ima podesivih 5 različitih dužina šišanja- od 0.7mm do 3mm dužine. Kod Wahl mašinica to su oznake noževa #9, #10, #15, #30 i #40. Odgovara za Wahl mašinice, kao što su Bravura, Creativa, Figura, Arco, Chromado i Motion.

Napravljen je od vsoko kvalitetnog nerđajućeg čelika. Neophodno je pridržavati se uputstva za održavanje, kako bi noževi ostali oštri duži period. Redovno treba nauljiti noževe- koristite namensko Heiniger ulje za pet mašinice 100ml. Takođe, nakon svake upotrebe noževe treba očistiti od viška dlake i masnoće koja je ostala na njima. Koristite namenski sprej za čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa. Ako duži period ne koristite mašinicu, svakako se potrudite da noževi budu nauljeni i kada stoji.

Kada menjate glavu, obavezno namestite položaj noževa na #40. Nož naslonite na dlan leve ruke, i palcem desne ruke polako povucite na gore noževe. Takođe, kad stavljate noževe, osetićete kad klikne u ležište. Ne palite mašinicu ako mislite da niste dobro namestili noževe.

Uz ovu glavu možete koristiti i plastične češljeve- nastavke različitih dužina. Imamo u ponudi Wahl set češljeva koji ima 8 različitih dužina češljeva u pakovanju. U ponudi imamo i pet mašinicu Wahl Bravura.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Rezervna glava za pet mašinice Wahl“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button