Pumpica za Wahl balone

1.100 RSD

Pumpica za Wahl balone: dodatak za lakše korišćenje šampona i regeneratora. Odgovara za balone od 5L proizvođača Wahl.

Категорија: Ознаке: ,

Опис

Pumpica za Wahl balone: dodatak za lakše korišćenje šampona i regeneratora. Odgovara za balone od 5L proizvođača Wahl.

Kao grumer za ljubimce, želite da radite brzo, ali čisto. Za lakše korišćenje šampona, i da ne trošite vreme na presipanje po flašama i doziranje. Pripremite smešu za nanošenje, fiksirajte pumpicu na balon i budite odmah spremni za kupanje idućeg ljubimca.

Zahvaljujići kugličnom ležaju unutar pumpice, omogućen je dobar potisak. Samo jednim pritiskom imaćete već dovoljno šampona za kupanje manje rase ljubimca. Na ovaj način, ne štedite samo vreme nego i novac. Sigurno Vam se dešavalo da sipate i više šampona nego što treba, pa i ispiranje traje duže.

Ako transportujete boce, ako niste sačuvali poklopac od balona, nije ni to problem. Lako možete zaključati poklopac pre transporta. Gurnite vrh pumpice na dole, i kad dođe do kraja, samo ga okrećite u pravcu skazaljke na satu kako biste aktivirali zaključavanje. Možete namestiti neku posudicu kako biste sačuvali deo šampona koji će iscuriti prilikom zatvaranja. Takođe, proverite da nije ostalo ništa na vrhu pumpice.

Pumpica za Wahl balone dolazi u beloj boji. Pogledajte u ponudi šampone koje imamo. Od Wahl-a imamo pakovanja od 5L- aloe soothe, diamond white, dirty beastie, deep black, kao i regenerator easy groom.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pumpica za Wahl balone“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button