Progress mašina za šišanje konja i goveda

38.000 RSD

Progress mašina za šišanje konja i goveda: ručna električna mašina za šišanje konja i goveda. Kvalitetna izrada, Švajcarski kvalitet!

Нема на залихама

Опис

Progress mašina za šišanje konja i goveda: ručna električna mašina za šišanje konja i goveda. Kvalitetna izrada, Švajcarski kvalitet!

Zahvaljujući novom dizajnu, sa ergonomski oblikovanom ručkom i tihim radom je idealna za nervozne životinje. Takođe, dosta je koriste i žene u radu jer je lakša u odnosu na druge mašinice.

Karakteristike Progress mašine za šišanje konja i goveda: snaga 80W, 2200 obrtaja/min, težina 930g. Ukupna dužina mašinice je 280mm. Emisija buke: 72dB. Dužina strujnog kabla je 5m. Pouzdana profesionalna mašina za dugogodišnje uspešno šišanje. Isporučuje se u koferu, sa jednim parom noževa za šišanje, odvijačem, uljem za podmazivanje i četkicom. Naravno, savetujemo da pročitate i uputstvo koje dolazi sa mašinicom, kako biste se starali o mašini kako preporučuje proizvođač.

Na mašinici fabrički dolazi komplet noževa 15/31. U ponudi imamo i druge kombinacije kompleta noževa, koji naravno odgovaraju na ovu mašinicu.

Upozorenje: pre prvog korišćenja sipajte ulje na noževe i u glavu mašinice, upalite je 10ak sekundi kako bi se podmazala. Onda počnite da šišate. U toku rada, neophodno je da podmazujete noževe. Na kraju rada obavezno očistite noževe i ostavite ih nauljene kako biste izbegli stvaranje korozije. Mašinicu nikad ne potapajte u tečnost! Obezbedite strujni kabl u toku rada kako životinja ga ne bi pokidala, ili stala na njega. Obavezno isključite mašinicu na prekidač na 0 pre isključivanja iz utičnice.

Додатне информације

Тежина2 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Progress mašina za šišanje konja i goveda“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button