Posuda za dezinfekciju vimena AVITA

550 RSD

Kapacitet plastičnog rezervoara 300 ml, a žute šolje na vrhu oko 30 ml.

Opis

Posuda za dezinfekciju vimena AVITA: plastična posuda koja se koristi za dezinfekciju vimena. Predviđena je za nanošenje dezificijensa na vime nakon muže.

Pritiskom na plastični rezervoar, rastvor ispunjava šolju i tako prekriva krajeve sisa uronjene u nju. Kod ove, standardne varijante posude za dezinfekciju, rastvor se vraća u plastični rezervoar. Zbog toga se ne preporučuje da se isti rastvor ne koristi za više od 20 muznih životinja. Ukoliko vidite da je nečistoća ušla u rastvor, neophodno je da ispraznite čašu i naspete novo sredstvo. Sigurnije je da koristite nepovratne posude za dezinfekciju.

Kapacitet plastičnog rezervoara je 300ml, a žute šolje na vrhu oko 30ml. Ima praktičnu plastičnu kuku sa strane radi lakšeg odlaganja nakon upotrebe.

Posuda za dezinfekciju vimena AVITA se lako čisti- preporučujemo korišćenje praška za dezinfekciju ili deterdženta za pranje, koje imamo u ponudi, a pokazala su se veoma efikasno u mlekarama.

Preporučuje se da se vrši dezinfekcija pre svake muže, jer uvek postoji šansa da prilikom muže kad se otvore muzni kanali nečistoće i mikroorganizmi uđu u muzni kanal i naprave zdravstveni problem životinji. U ponudi imamo penušavo sredstvo u pakovanju od 10kg ili od 20kg, kao i čaše za nanošenje pene. Kako biste očuvali zdravlje Vaših krava, obavezno se preporučuje dezinfekcija posle muže, jer muzni kanali još neko vreme ostaju otvoreni. Preporučujemo korišćenje sredstva za dezinfekciju na bazi joda ili mlečne kiseline, koji su napravljeni baš za ovu namenu.

Avita Poljska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Posuda za dezinfekciju vimena AVITA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button