Poližica za električnu ogradu Classic

2.450 RSD

Poližica za električnu ogradu Classic: žica belo-zelene boje, sa UV protekcijom žice. Namenjena za srednje dužine ograda.

Категорија: Ознаке: ,

Опис

Poližica za električnu ogradu Classic: žica belo-zelene boje, sa UV protekcijom žice. Namenjena za srednje dužine ograda. Debljina poližice je 3mm.

Ima neki srednji nivo površinskog otpora žice (7.20 Ω/m), te je proizvođač preporučuje za srednje dužine ograda- do 1500m. Provodnici su 6 žica od nerđajućeg čelika prečnika 0,15mm, upletene sa polietilenskim žicama. Dužina žice u pakovanju je 400m. Otpor na kidanje je 45kg. Proizvodi Horizont group, Nemačka.

Leti ukoliko imate slobodan prostor, svakako biste ga trebali iskoristiti za ispašu. Vremenom je sve teže naći fizičke radnike koji bi stalno pratili stoku. Investicija u električnog pastira se brzo vrati. Fizička aktivnost je dobra za životinje, štedite na hrani, a jaka ograda je efikasna i protiv divljih životinja.

Poližica za električnu ogradu Classic se veoma lako postavlja. Ukoliko koristite plastične stubove, oni na sebi već imaju proreze koji su namenjeni za postavljanje žica (pogledajte stubove 120cm u našoj ponudi). Ukoliko imate drvene stubove, neophodno je da koristite izolatore koji imaju plastiku na sebi. U ponudi imamo izolatore koji se zakucavaju ekserom. Ukoliko imate izolatore koji se šrafe, u ponudi imamo i nastavak za bušilice koji omogućava lakše postavljanje izolatora u stubove. Naravno, imamo na stanju i komplete kapija sa fleksibilnom oprugom koja se razvlači do 5m.

Pogledajte u ponudi i naš najprodavaniji model električnog pastira- ako duo power X1000 koji koristi napajanje na struju ili akumulator.

Додатне информације

Тежина1 кг

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Poližica za električnu ogradu Classic“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button