Pojilica za prasad sa posudom

1.500 RSD

Pojilica za prasad sa posudom: pojilica od nerđajućeg čelika, namenjena za prasiće. Izuzetno otporna na udarce. Dimenzije pojilice su: 17x17x14cm.

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Pojilica za prasad sa posudom: pojilica od nerđajućeg čelika, namenjena za prasiće. Izuzetno otporna na udarce. Dimenzije pojilice su: 17x17x14cm.

Pojilica ima ugrađen ventil koji je osetljiv na dodir. Životinje se brzo nauče da dok pritisnu pipu, voda odmah krene. Ulaz ventila je od nerđajućeg čelika u kombinaciji sa mesingom. Ulaz je standardni, od pola cola. Na zadnjem zidu pojilice imaju dva namenska proreza za tiplovanje u zid. Pojilica je okruglog oblika, prečnika 17cm.

Pojilica omogućava manje rasipanje vode. Dno pojilice skuplja vodu koju ne popiju. Ne kvasi se pod. Sam oblik pojilice onemogućava da pritiskom pipe puštaju vodu kako bi se hladili, što često znaju da rade. Primenu je našlo u prasilištima, odnosno za odgoj do tovilišta.

Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i pojilica za prasad. Prilikom pranja, treba sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i pojilica će duže trajati. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

U ponudi imamo pojilice za svinje. Takođe, u ponudi imamo i razne hranilice za prasad- metalne i plastične.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pojilica za prasad sa posudom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button