Pojilica za piliće sa posudom

140 RSD

Pojilica za piliće sa posudom: namenjena za piliće, kokoške, guske, patke, prepelice, golubove ili papagaje. Namešta se na kantu po želji.

Категорија: Ознаке: , ,

Опис

Pojilica za piliće sa posudom: namenjena za piliće, kokoške, guske, patke, prepelice, golubove ili papagaje. Namešta se na kantu po želji. Omogućava da živina uvek ima čistu vodu. Prodaje se na komad.

Pojilica je napravljena od tvrde plastike. Dostupna je u crvenoj boji. Unutar pojilice se nalazi pipa žute boje. Dimenzija posude na pojilici je 4×4,7cm. Kad životinja pritisne pipu, voda automatski kreće. Aktivira se opruga u glavi pojilice i omogućava protok vode. Višak vode ostaje u posudi, tako da nema kvašenja ispod pojilice, i ne mogu stvarati blato.

U zavisnosti od broja životinja, možete izabrati kantu u željenoj veličini. Ukoliko imate veće jato, lako možete izabrati i veću kantu. U donjem delu kante izbušite rupe za pojilice. Koristite burgiju 8mm. Uz pojilicu dobijate maticu kojom pričvrstite pojilicu za kantu. Na ovaj način možete napraviti pojilica koliko Vam je potrebno i na svakom mestu gde Vam je neophodno. Ukoliko odlazite na par dana, ne morate brinuti da li će Vam životinje imati dovoljno vode- jednostavno namestite kantu veće zapremine i ne brinite!

Prednost je što ovu pojilicu možete namestiti i na T komad i priključiti direktno na cevi, ukoliko imate mogućnost da razvučete cevi do živinarnika. Napravljene su od tvrde i izdržljive plastike, što im omogućava dug vek trajanja na farmi. Lako se čisti i održava.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pojilica za piliće sa posudom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button