Pojilica za kuniće sa posudom

120 RSD

Pojilica za kuniće sa posudom: praktična pojilica koji će Vam olakšati svakodnevne obaveze.

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: ,
Agrosrbija

Опис

Pojilica za kuniće sa posudom: praktična pojilica koji će Vam olakšati svakodnevne obaveze.

Pojilica je napravljena od tvrde plastike plave boje, sa tankom pipom koja se aktivira kad je životinja pritisne. Uz pojilicu dolazi plastični nastavak sa zavrtnjem kojim se fiksira uz stranicu kaveza. Takođe, dobijate i jedan ,,T“ nastavak za crevo za vodu. Posuda sprečava rasipanje vode ako kunić reši da se igra sa pipom. Namenjena je za farme, poljoprivredna gazdinstva, ali i sve male farmere koji žele da prilagode i modernizuju način rada, kao i da pruže veći komoditet životinjama koje drže.

Čuvanje vode i održiva potrošnja vode je stalni imperativ ovog vremena. Kad držite životinje, svakako glavna obaveza je da im omogućite stalno dostupnu vodu i hranu. Ukoliko držite vodu u činijama, zaprlja se i morate je često prosipati i menjati. Najlakše za Vas i za životinju je da namestite pojilice koje će im obezbediti čistu vodu u neograničenim količinama. Naravno, pojilice nameštate u visini glave-usta, kako bi bila lako dostupna za korišćenje.

U ponudi imamo dostupna i creva za vodu prečnika 13,5mm, kao i plastične nosače creva. Pored ovih pojilica, imamo i samo pipe pojilice za zečeve i kuniće, kao i pojilice za zečeve i kuniće 500ml zapremine.

 

Brand

Agrosrbija

Agrosrbija

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pojilica za kuniće sa posudom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button