Pojilica ideal – suevia 61

5.900 RSD

Pojilica ideal – suevia 61: namenjena za napajanje goveda, teladi i konje. Pojilica je napravljena od livenog gvožđa, sa emajliranim finišom. Dobar odnos cene i kvaliteta.

Категорије: , Ознаке: , , , ,

Опис

Pojilica ideal – suevia 61: namenjena za napajanje goveda, teladi i konje. Pojilica je napravljena od livenog gvožđa, sa emajliranim finišom. Dobar odnos cene i kvaliteta.

Pogodne za farmske uslove gde se drži mnogo grla zajedno, zbog brzog protoka vode. Ventil od 1/2“ ima protok od 6 litara/minut na pritisku oko 5 bara u cevima. Odgovara i za viši pritisak, ali i za niži, samo nešto sporije puni kad je manji pritisak. Dimenzije pojilice su 21 x 26 x 21 cm. Glava ventila je napravljena od mesinga. Ulaz vode može biti od gore ili od dole. Ima 4 rupe širine 14mm namenjene za lakše postavljanje na zid ili oko cevi.

Pojilica ideal-suevia 61 ima mnoge prednosti: manje rasipanje vode, manje trošenje energije, manje fizičkog napornog rada i manji investicioni troškovi. Pošto su gusane pojilice, izuzetno su izdržljive i jake. Lako se čiste, te utičete na bolje higijenske uslove na farmi.

Upotreba pojilica za životinje omogućava da štedite vreme i energiju za neke druge poslove na farmi. Na ovaj način trošite manje fizičkog napora vezanog za napajanje životinja. Životinje su komotnije, znaju da im je voda stalno dostupna. Što je najbitnije, nema načina da kvase okolo i prosipaju, čime se utiče na higijenu u objektu.

Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i pojilica. Prilikom pranja, treba pokupiti višak vode, zavrnuti dotok nove vode i sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pojilica ideal – suevia 61“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button