Plastični stubovi za električnog pastira 120cm

300 RSD

Plastični stubovi za električnog pastira 120cm visine, veoma čvrst materijal, koristi se i u zimskim uslovima. Odgovara za sve tipove žice, trake i poližica.

Нема на залихама

Опис

Plastični stubovi za električnog pastira 120cm: veoma čvrst materijal, koristi se i u zimskim uslovima. Odgovara za sve tipove žice, trake i poližica.
Sadrži zareze za 8 redova žice ili trake do 40 mm.
Stabilan, ojačan, sa galvanizovanom bodljom dužine 17cm.
Prodaje se po komadu.

Plastični stubovi za električnog pastira 120cm se najčešće uzimaju za ograđivanje ispaša kod ovaca i koza. U poslednje vreme sve više se ograđuju i prostori za svinje gde mogu slobodno da riju. U ponudi imamo i plastične stubove od 150 cm koji odgovaraju za konje i goveda.

Svakako pored stubova, bitna je nabavka dobrog uređaja. Mi Vam nudimo uređaje nemačkog proizvođača AKO. Uređaji su trajni i lako se postavljaju. Pogledajte najtraženiji model- ako duo power x1000 koji odgovara za dužine 10km ograde. Za ovce se svakako preporučuje korišćenje poližice. U ponudi imamo jeftiniju žicu za kraće ograde do 250m. Za duže ograde svakako preporučujemo korišćenje provodljivije žice. Ona svakako ima veći otpor i na kidanje. Za goveda i konje se više preporučuje traka. Takođe, imamo u ponudi jeftiniju traku za kraće ograde. Ili, skuplje kolutove za duže ograde sa većim otporom na kidanje.

Leti ukoliko imate slobodan prostor, svakako biste ga trebali iskoristiti za ispašu. Vremenom je sve teže naći fizičke radnike koji bi stalno pratili stoku. Investicija u električnog pastira se brzo vrati. Fizička aktivnost je dobra za životinje, štedite na hrani, a jaka ograda je efikasna i protiv divljih životinja.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Plastični stubovi za električnog pastira 120cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button