Plastični češalj za konje i goveda

270 RSD

Plastični češalj za konje i goveda: plastični češalj sa trakom za ruke. Češalj za timarenje konja i goveda. Dimenzije češlja su 17,5 x 8,5cm.

Опис

Plastični češalj za konje i goveda: Ovaj češalj (češagija) je u potpunosti napravljen od plastike. U sklopu je sa podešavajućom trakom za ruku. Dimenzija češlja je 17,5cm dužine x 8,5 cm širine.

Konji koji su slobodni na ispaši od proleća do kasne jeseni ne zahtevaju konstantnu negu dlake. Zahtevaju pažnju naravno, ali u prirodu mogu nešto i sami za sebe da urade. Valjanjem po travi će skinuti višak znoja. Češanjem o živu ogradu će skinuti višak dlake. Ali, grla koja su u štali zahtevaju stalno timarenje.

U proseku pola sata dnevno odvojeno za negu konja je dovoljno, ali čak i 45 minuta dnevno je cifra koja se spominje da je neophodna kako bi se odradio posao kako treba. Za negu dlake konja Vam je neophodno:tvrda četka, meka četka, metalna češagija, plastična četka, češalj za rep i grivu, pamučna krpa i sunđer.

Ovaj plastični češalj za konje i goveda ima četri trake zubaca, a svaka traka ima pet redova zubaca. U proleće, i kasnije sa jeseni, kada je najjače linjanje može se koristiti plastični češalj jer uklanja veliki deo mrtve dlake, a ujedno i masira konja. Koristi se u polukružnim pokretima u pravcu rasta dlake.

Pre korišćenja plastičnog češlja, preporučuje se korišćenje tvrde četke za skidanje blata. Kasnije, trebate koristiti mekanu četku za timarenje celog tela.

Kerbl Nemačka

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Plastični češalj za konje i goveda“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button