Plastična pojilica za živinu

4.800 RSD

Plastična pojilica za živinu: pojilica se lako montira. Premeštate je sa mesta na mesto gde je neophodno. Napravljena od tvrde plastike.

Опис

Plastična pojilica za živinu: pojilica se lako montira. Premeštate je sa mesta na mesto gde je neophodno. Napravljena od tvrde plastike.

Pojilica dolazi u kompletu sa tri nogare. Ima posudu od tvrde plastike koja se pričvrsti za nogare. Pojilica ima balon zapremine 24 litar, koji je napravljen od tvrde plastike. Zato ima dug vek trajanja, ne rđa i lako se održava. Iz balona do tacne vodi plastični izlaz koji ima rupice na koje voda izlazi. Kada se tacna napuni vodom do nivoa tih rupica, više voda ne izlazi dok živina ne otpije. Takođe, uvek održava taj nivo vode na tacni. Na vrhu se nalazi čep sa poklopcem, sa te strane sipate vodu. Tacna je na visini od zemlje na oko 21cm, tako da životinje uvek imaju svežu i čistu vodu.

Plastična pojilica za živinu se može koristiti za napajanje kokoški, patki, guski, ćurki ili morki. Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i pojilica. Prilikom pranja, treba odvrnuti čep, ispustiti višak vode i sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i pojilica će duže trajati. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

U ponudi imamo i hranilice za živinu. Ukoliko su životinje u zatvorenom sistemu držanja, u ponudi imamo niple za živinu, kao i pojilice sa tacnicom.

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Plastična pojilica za živinu“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button