Plastična pojilica za ovce

1.500 RSD

Plastična pojilica za ovce: Pojilica je napravljena od tvrde plastike i zelene je boje. Namenjena je za ovce i koze. Veoma higijenske, lake za održavanje.

Опис

Plastična pojilica za ovce: Pojilica je napravljena od tvrde plastike i zelene je boje. Namenjena je za ovce i koze. Veoma higijenske, lake za održavanje.

Idealne za farmske uslove gde se drži mnogo grla zajedno, zbog brzog protoka vode. Klik-klak ventil ima stepenasto podešavanje, za različite jačine protoka vode. Glava ventila je napravljena od bakra,ulaz je 1/2“ širine. Plastična pojilica za ovce je dimenzija 18.5x 18.5x 15cm. Prednosti ove pojilice su mnoge: manje bacanje vode, manje trošenje energije, manje fizičkog napornog rada i manji investicioni troškovi.

Iako su od plastike, izuzetno su izdržljive i jake. Lako se čiste, te utičete na bolje higijenske uslove na farmi. Na pojilici imaju dva proreza omogućena za tiplovanje pojilice na zid.

Upotreba pojilica za ovce omogućava da štedite vreme i energiju za neke druge poslove na farmi. Na ovaj način trošite manje fizičkog napora vezanog za napajanje životinja. Životinje su komotnije, znaju da im je voda stalno dostupna. Što je najbitnije, nema načina da kvase okolo i prosipaju, čime se utiče na higijenu u objektu. Ventil je osetljiv na dodir i životinje se lako nauče. Najbitnije je da uvek imaju svežu vodu, ne može da se pralja stajanjem u pojilici.

U ponudi imamo i rezervne ventile za ovu pojilicu. Tako da ukoliko dođe posle nekog vremena do kvara, ne morate menjati celu pojilicu, nego samo ventil. Takođe, u ponudi imamo i pojilice sa plovkom (metalne i plastične). U njima podešavate plovak da drži određeni nivo vode u pojilici.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Plastična pojilica za ovce“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button