Plastična pojilica sa plovkom 4L

4.500 RSD

Plastična pojilica sa plovkom 4L: Pojilica napravljena od tvrde plastike, tamno plave boje. Veoma izdržljiva pojilica. Veličina oko 30x 22,5x 23,5cm.

Opis

Plastična pojilica sa plovkom 4L: Pojilica napravljena od tvrde plastike, tamno plave boje. Veoma izdržljiva pojilica. Veličina oko 30x 22,5x 23,5cm.

Pojilica ima plovak sa mesinganim ulazom, koji reguliše protok vode. Plovak je zaštićen poklopcem. Kako životinje piju, automatski se plovak aktivira i puni čistu vodu u pojilicu. Na dnu pojilice ima čep koji omogućava lakše čišćenje kad ispustite višak vode.

Plastična pojilica sa plovkom 4L se preporučuje i za konje, goveda, ovce, koze. Napravljena je od tvrde plastike za duži vek trajanja. Ima zaobljene ivice. Velika pomoć za farmere, da ne moraju da brinu kad je veći broj životinja na farmi, da uvek imaju čistu vodu ispred sebe. Na zadnjoj strani, imaju dva proreza omogućena za tiplovanje pojilice na zid. Ima na obe strane napravljen izlaz za plovak tako da kako god da ste namestili cevi, možete instalirati pojilicu.

Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i pojilica. Prilikom pranja, treba odvrnuti čep, ispustiti višak vode, zavrnuti dotok nove vode i sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i plovak će duže trajati. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

U ponudi imamo i metalnu pojilicu sa plovkom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Plastična pojilica sa plovkom 4L“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button