Plastična kada za kupanje ljubimaca

29.000 RSD

Опис

Plastična kada za kupanje ljubimaca: ova mala bela kada je idealna za kupanje štenaca, mačaka, manjih rasa pasa i ljubimaca. Možete ga koristiti kući za potrebe svojih ljubimaca, ali i u salonu može biti od pomoći kao dodatna kada.

Manja kada i dodatne alke za kačenje kaiševa mogu Vam obezbediti lakše kupanje nemirnih ljubimaca. Prosto zbog veličine kade, neće ni imati mnogo prostora za okretanje. Dimenzije kade su 96 x 50 cm. Dubina kade je 29cm. Na dnu kade ima šara u obliku šapica, pa je neklizajuće dno.

Plastična kada za kupanje ljubimaca dolazi u kompletu sa nogarama koje se nastavljaju na kadu. Visina nogara je 62cm, tako da nema više saginjanja i napora za leđa prilikom kupanja. Nogare su izrađene od metala. Uz kadu se dobija i plastični sifon. Na jednoj strani kade se nalaze dva udubljenja za nameštanje boca sa šamponom.

Preporuke proizvođača: ne držite kadu u domašaju toplote ili vatre. Perite je sunđerom ili mekom krpom, ne koristiti jaka abrazivna sredstva za pranje. Držite kadu na suvom i hladnom mestu. Namenjena samo za pranje ljubimaca. Maksimalna nosivost do 70kg.

U ponudi imamo i fen za kućne ljubimce. Nakon pranja, lako i brzo ih i osušite. Kako biste duže uživali u čistom ljubimcu, preporučujemo korišćenje parfema za kućne ljubimce- pogotovo mirisnu notu baby fresh.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Plastična kada za kupanje ljubimaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button