Plastična hranilica za prasad 15kg

7.200 RSD

Plastična hranilica za prasad 15kg: Plastična hranilica, namenjena za tov prasadi. Dimenzije hranilice su: 46x45x9cm. Kapacitet hranilice je 15kg. Težina hranilice je oko 3,4kg.

Опис

Plastična hranilica za prasad 15kg: Plastična hranilica, namenjena za tov prasadi. Dimenzije hranilice su: 46x45x9cm. Kapacitet hranilice je 15kg. Težina hranilice je oko 3,4kg.

Ova hranilica je namenjena za postavljanje na rešetkaste podove- može da se fiksira. Poklopac se zatvara- ima patent kopču, tako da prasići ne mogu sami da otvore poklopac. Dno hranilice je podeljeno u 5 pregrada da se manje guraju. Dno ima podignut zid, tako da ne može se rasipati hrana tako lako.

Zalučenje je za prasad veoma stresan period usled nedostatka mleka krmače i prelaska u odgajalište. Zato prasadima treba olakšati da se što pre naviknu na nove uslove. Neposredno po zalučenju, prasadima treba ograničavati količinu unete hrane. Hranilica svakako mora biti pravilno popunjena- ni premalo da ne usporite napredak životinje, a ni previše kako ne bi došlo do poremećaja u ishrani i probavi životinje.

Savetuje se da hranilice imaju neku jaku boju na sebi koja bi privukla prasad da istražuju i da se lakše naviknu na hranilicu i ishranu iz nje. Ova hranilica na sebi ima jaku narandžastu boju te prasići brzo primete gde treba da jedu. U početku je najbolje davati hranu koja je sličnog sastava kao i pre zalučenja-mleko u prahu, surutku. Ukoliko brzo krenete uvoditi kabastu hranu, može doći do poremećaja u digestivnom traktu prasadi. To će im usporiti rast, ali što je najteže- može izazvati ozbiljne probleme u zdravlju životinja.

Plastična hranilica za prasad 15kg se koristi za suvu hranu. Lako se dopunjuje hranilica. Ukoliko želite da ne morate stalno nadzirati koliko su pojeli, da li im fali hrane- ova hranilica je proizvod za Vas. Olakšava posao oko životinja, lakše pratite potrošnju hrane, a time i lakše planirate kupovinu hrane.

U ponudi imamo i manje plastične hranilice, kao i metalne hranilice za prasad, kao i različite tipove pojilica. 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Plastična hranilica za prasad 15kg“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button