Pin četka deluxe Groom Professional

1.500 RSD 1.800 RSD

Pin četka deluxe Groom Professional: pin četka ima dugačku dršku gumiranu za lakše držanje u rukama. Ima 9 redova iglica od nerđajućeg čelika dužine 25 ili 30mm, koje su čvrsto fiksirane u jastuče od silikonske gume.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: ,

Опис

Pin četka deluxe Groom Professional: pin četka ima dugačku dršku gumiranu za lakše držanje u rukama. Ima 9 redova iglica od nerđajućeg čelika dužine 25 ili 30mm, koje su čvrsto fiksirane u jastuče od silikonske gume. Svaka iglica ima precizno zaobljen vrh koji sprečava lomljenje dlake i olakšava četkanje pasa. Ove iglice sigurno neće utonuti u jastuče. Četka je crne boje.

Uputstvo za rad:
Duga dlaka – Nežno četkati, laganim, dugačkim pokretima, prelazeći preko krajeva dlake da bi se izbeglo njeno naelektrisavanje i lomljenje. Najbolje je četkati dlaku po slojevima. Počnite odozdo, tako što ćete horizontalno podeliti dlaku i pridržavati nečešljane delove slobodnom rukom. Zatim krenite ka gornjim redovima, stalno držeći zglob ruke u ispravljenom položaju, da bi se izbegao kontakt sa kožom psa.
Kovrdžava dlaka – Četkati u smeru rasta dlake, a zatim u suprotnom smeru, laganim, dugačkim pokretima.
Oštra dlaka – Četkati dlaku u smeru rasta, a zatim po potrebi i u smeru suprotnom od rasta dlake, kako bi se uklonili čvorovi zamršene dlake. Obratite posebnu pažnju na predele u kojima se najviše stvaraju čvorovi, npr. iza ušiju, na slabinama i ispod nogu. Nakon četkanja proverite da nije zaostao neki čvor pomoću gušćeg češlja.
Pin četka je idealna za korišćenje posle kupanja, prilikom sušenja dlake. Radite laganim, dugačkim pokretima u smeru rasta dlake i u suprotnom smeru, polako, da biste izbegli naelektrisavanje. Ako dlaka ima mnogo čvorova, koristite pin četku u kombinaciji sa četkom za raščešljavanje. Da biste sprečili stvaranje čvorova i ućebavanje dlake, psa je potrebno redovno kupati, koristiti regeneratore i svakodnevno četkati.

Proizvodi Groom professional, Velika Britanija

Додатне информације

zupci

2,5cm, 3cm

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pin četka deluxe Groom Professional“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button