Peškir za kućne ljubimce Wahl

890 RSD

Peškir za kućne ljubimce Wahl: peškir specijalno dizajniran za Vaše kućne ljubimce. Dimenzije peškira su 61 x 61cm. Dolazi u roze boji.

Nema na zalihama

Opis

Peškir za kućne ljubimce Wahl: peškir specijalno dizajniran za Vaše kućne ljubimce. Dimenzije peškira su 61 x 61cm. Dolazi u roze boji.

Peškir je napravljen u kombinaciji pamučnih vlakana i vlakana od bambusa. Zbog toga ovaj peškir je u mogućnosti da upije značajno više vode nego uobičajeni peškiri. Dugotrajni su i lako se održavaju. Možete ih prati u mašini, jer se dlake od ljubimaca ne zadržavaju na peškiru.

Peškir za kućne ljubimce se preporučuje za korišćenje i u salonima. Nakon kupanja ljubimaca, brzo ih obrišite i pokupite što više vode sa dlake. U ponudi imamo i fen za sušenje ljubimaca sa dve motorne jedinice koji će osušiti ljubimca do kraja. Imamo i manje fenove do 2800W, ukoliko radite sa manjim rasama. Prilikom rada, preporučuje se da koristite i kecelju za groomer-a kako biste se što manje pokvasili prilikom rada.

U ponudi imamo i različite četke- četke sliker, dvostruke fleksibilne četke sa tvrdom i mekom stranom, češljeve za reščešljavanje dlake- sve što je neophodno za negu Vašeg ljubimca.

Između ostalog, pogledajte i šampone- imamo pakovanja od 5L (naročito preporučujemo dirty beastie za zaprljane kuce i diamond white za eliminisanje sivih tonova iz dlake). Takođe, u ponudi imamo i regenerator pakovanje od 5L– visoko koncentrovan.

Peškir proizvodi Wahl Gmbh.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Peškir za kućne ljubimce Wahl“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button