Peškir za kućne ljubimce Shernbao

950 RSD

Peškir za kućne ljubimce Shernbao: peškir specijalno dizajniran za veće upijanje vode. Dimenzije peškira su 66 x 43cm. Dolazi u beloj ili sivoj boji.

Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Peškir za kućne ljubimce Shernbao: peškir specijalno dizajniran za veće upijanje vode. Dimenzije peškira su 66 x 43cm. Dolazi u beloj ili sivoj boji.

Peškir je napravljen od super upijajućeg materijala- jelenska koža- materijal nema vlakna koja bi se izvlačila ili linjala. Zbog toga ovaj peškir je u mogućnosti da upije značajno više vode nego uobičajeni peškir. Dugotrajan je i lako se održava. Jednostavno ga ispirajte u čistoj vodi sa običnim sapunom ili nekim veoma blagim deterdžentom. Ako budete koristili agresivne praškove, možete oštetiti strukturu peškira. Nakon pranja, peškir obavezno vratite u plastičnu posudu u kojoj je došao i gledajte da je uvek blago vlažan, ne sme biti skroz suv.

Peškir za kućne ljubimce Shernbao se preporučuje za korišćenje i u salonima. Nakon kupanja ljubimaca, brzo ih obrišite i pokupite što više vode sa dlake. Peškir se lako ocedi i možete nastaviti da brišete ljubimca sve dok pokupite sav višak vode. Dobar je za korišćenje i u kućnim uslovima da brzo i lako prebrišete ljubimca nakon šetnje ili mu operete šapice pre ulaska u kuću.

U ponudi imamo i fen za sušenje ljubimaca sa dve motorne jedinice koji će lako osušiti ljubimca do kraja. Imamo i manje fenove do 2800W, ukoliko radite sa manjim rasama ili ako Vam treba samo za Vašeg ljubimca. Prilikom rada, preporučuje se da koristite i kecelju za groomer-a kako biste se što manje pokvasili prilikom rada.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Peškir za kućne ljubimce Shernbao“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button