Peškir za kućne ljubimce

990 RSD

Peškir za kućne ljubimce: peškir specijalno dizajniran za Vaše kućne ljubimce. Dimenzije peškira su 66 x 43cm. Dolazi u plavoj boji.

Opis

Peškir za kućne ljubimce: peškir specijalno dizajniran za Vaše kućne ljubimce. Dimenzije peškira su 66 x 43cm. Dolazi u plavoj boji.

Peškir je napravljen od super upijajućeg materijala- jelenska koža- materijal nema vlakna koja bi se izvlačila ili linjala. Zbog toga ovaj peškir je u mogućnosti da upije značajno više vode nego uobičajeni peškiri. Dugotrajni su i lako se održavaju. Jednostavno ga ispirajte u čistoj vodi sa običnim sapunom ili nekim veoma blagim deterdžentom. Ako budete koristili agresivne praškove, možete oštetiti strukturu peškira. Nakon pranja, peškir obavezno vratite u plastičnu posudu u kojoj je došao i gledajte da je uvek blago vlažan, ne sme biti skroz suv.

Peškir za kućne ljubimce se preporučuje za korišćenje i u salonima. Nakon kupanja ljubimaca, brzo ih obrišite i pokupite što više vode sa dlake. Peškir se lako ocedi i možete nastaviti da brišete ljubimca sve dok pokupite sav višak vode. Dobar je za korišćenje i u kućnim uslovima da brzo i lako prebrišete ljubimca nakon šetnje ili mu operete šapice pre ulaska u kuću.

U ponudi imamo i fen za sušenje ljubimaca sa dve motorne jedinice koji će lako osušiti ljubimca do kraja. Imamo i manje fenove do 2800W, ukoliko radite sa manjim rasama ili ako Vam treba samo za Vašeg ljubimca. Prilikom rada, preporučuje se da koristite i kecelju za groomer-a kako biste se što manje pokvasili prilikom rada.

Peškir proizvodi Groom Professional

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Peškir za kućne ljubimce“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button