Pean- forceps sa pravim vrhom

990 RSD

Pean- forceps sa pravim vrhom: napravljen od nerđajućeg čelika. Dugačak 16cm. Jedan od osnovnih hirurških instrumenata.

Opis

Pean- forceps sa pravim vrhom: napravljen od nerđajućeg čelika. Dugačak 16cm. Jedan od osnovnih hirurških instrumenata.

Pean se najčešće koristi kao hirurška klešta da zaustavi krv kod prerezanog krvnog suda. Kod prstohvata se nalaze zarezi, tako da forceps ima kočioni sistem. Možete zategnuti na nivo koji je neophodan i na taj način osloboditi ruku za sledeći instrument.

Ukupna dužina peana je 16cm. Prav je celom dužinom. Na vrhu deo koji se koristi za hvatanje je u dužini od 3,5cm. Napravljene je od hirurškog nerđajućeg čelika. Lak za održavanje- obavezna dezinfekcija nakon upotrebe. Po mogućstvu koristiti i sterilizator za dodatnu higijenu i zaštitu.

Pean- forceps sa pravim vrhom se koristi osim u hirurgiji i u nekim drugim granama. Koristi se u veterinu- prilikom kastracija životinja (prasadi, pasa, mačaka, itd..). Može se koristiti u ribarstvu- na primer, prilikom vađenja udica iz usta ribe. Takođe, može da se koristi u dog grooming-u- olakšava vađenje, odnosno čupanje dlaka iz ušiju ljubimaca.

U ponudi pored peana, imamo i skalpel kao i držač skalpela. Prilikom kastracija, preporučuje se da se odmah zaštiti rana. Kako ne bi došlo do napada bakterija, a i sprejevi omogućavaju brže zarastanje rana i stvaranje nove kože. U ponudi imamo plavi sprej sa dodatkom antibiotika, kao i sprejeve bez sadržaja antibiotika.

Proizvodnja Ukal Francuska

Brand

Ukal

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pean- forceps sa pravim vrhom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button