Pastirski štap sa kukom za noge

1.950 RSD

Pastirski štap sa kukom za noge

Опис

Pastirski štap sa kukom za noge: štap je napravljen od nerđajućeg čelika. Kuka od aluminijuma, te stoga pruža visoku stabilnost, a da i dalje ima malu težinu.

Kad dođe vreme za vakcinisanje životinja, nekada je teško izdvojiti pojedinu životinju od ostatka stada. Kako ih ne biste vijali, ili improvizovali sredstva za lakše hvatanje, ovaj štap Vam može biti od velike pomoći. Pastirski štap ima ukupnu dužinu 95cm, te je dovoljno dugačak da lakše uhvatite životinju, a da se ne morate skroz približiti. Ručka je obložena crnom rezbarenom gumom, tako da ne može kliziti niz ruku.

U ponudi imamo i pastirski štap sa kukom za noge i vrat. Takođe, imamo u ponudi i aluminijumsku kuku za noge, koja se nasadi na štap.

Nakon obavljenje vakcinacije, odnosno pregleda životinje, istu možete obeležiti sprejem za označavanje kako biste je lakše uočili u stadu. U ponudi imamo sprejeve zapremine 500ml u različitim bojama. Masni su i dugotrajni na vuni. Takođe, imamo i markere- krede koje lakše možete držati uz sebe prilikom rada. Ukoliko ste navikli da životinje obeležavate markicama- u ponudi imamo i privremene markice UKAL različitih boja numerisane rednim brojevima od 001. Možete odmah pogledati na našem sajtu i UKAL klešta za postavljanje tih ušnih markica.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pastirski štap sa kukom za noge“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button