Parfem za kućne ljubimce- first love

1.400 RSD

Opis

Parfem za kućne ljubimce- first love: jedna od najprodavanijih mirisnih nota od Groom Professional-a. Pogodan za sve rase pasa, neškodljiv po životinju. Dolazi u zgodnoj bočici sa raspršivačem, u pakovanju od 200ml.

Ovaj miris dosta podseća na njihov drugi poznati miris- baby fresh, ali nešto svežije i lakše. Sastoji se od mirisa sveže ruže, pomešano sa balzamom, sandalovinom i mošusa. Izuzetno prijatan miris koji će odgovarati ljubimcu, kao i svima oko njega. Obavezan u svakom salonu za negu ljubimaca- svaki vlasnik će biti oduševljen mirisom ljubimca kad ga oseti.

Parfem za kućne ljubimce- first love se može koristiti nakon kupanja ljubimca. Pojačaće efekat lepšeg izgleda ljubimca. Takođe, možete ga koristiti i između kupanja, kako biste osvežili miris dlake. Pogledajte u našoj ponudi i kolonjsku vodu original koja je prva koju su napravili i aktuelna je i dalje.

Uputstvo za upotrebu: blago promućkajte bocu. Naprskajte jednom ili dva puta na dlaku ljubimca sa distance i očetkajte ljubimca. Možete naprskati i direktno na četku, pa zatim očetkati krzno Vašeg miljenika ili miljenice. Na taj način će miris proći svuda kuda i četka. Obavezno pazite da ne prskate direktno u lice životinje, kako ne bi dospeo u oči.

Koristan savet: ovaj sprej možete koristiti i kod kuće ili u kolima, kako biste osvežili miris prostora.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Parfem za kućne ljubimce- first love“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button