Okrugli pneumatski sto za ljubimce

29.300 RSD

Okrugli pneumatski sto za ljubimce: praktičan sto za šišanje ljubimaca- pasa, mačaka.. Prečnik stola je 60cm, a ima podesivu visinu od 70-110 cm. Visinu podešavate laganim pritiskom papučice.

Нема на залихама

Опис

Okrugli pneumatski sto za ljubimce: praktičan sto za šišanje ljubimaca- pasa, mačaka.. Prečnik stola je 60cm, a ima podesivu visinu od 70-110 cm. Visinu podešavate laganim pritiskom papučice. Olakšava šišanje malih i srednjih rasa pasa. Ima neklizajuću gumenu radnu površinu. Dostupan u crnoj boji.

Isporučuje se sa čvrstim prohromskim stalkom sa držačem za vezivanje ljubimaca. Najčešće se koristi kao dodatni sto u salonu za manje rase. Ima okruglo postolje koje mu daje stabilnost. Na njemu se nalazi papučica, koju aktivirate laganim pritiskom noge, te omogućava da podešavate visinu stola koja Vam odgovara. Kada želite da spustite sto- pritisnete papučice i gurate postolje na dole. Preporučuje se za ljubimce do 50kg težine.

Okrugli pneumatski sto za ljubimce se isporučuje zaštićen stiroporom u transportnoj kutiji, sa uputstvom za sklapanje stola. Sto se brzo i lako sklapa. Ako ste ga sklopili u pogrešnoj prostoriji ne očajavajte. Težina stola je oko 22kg, te ga dve osobe lako mogu preneti po potrebi bez ponovnog rasklapanja.

U ponudi imamo stolove na rasklapanje dimenzija 80x50cm, kao i dimenzija 110x60cm. Imamo i električni sto koji ima mogućnost podešavanja visine već od 35cm pa do 115cm. U ponudi imamo i različite četke i češljeve za najbolju negu dlake Vašeg ljubimca, kao i različite šampone za pranje.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Okrugli pneumatski sto za ljubimce“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button