Okrugla češagija za konje i goveda

600 RSD

Okrugla češagija za konje i goveda: Okrugla češagija za konje i goveda: metalna češagija, okruglog oblika. Može se koristiti sa obe strane. Zupci su fino nazubljeni i s toga je pogodna i za negu konja. Dimenzija- prečnika 10,5cm.

Опис

Okrugla češagija za konje i goveda: metalna češagija, okruglog oblika. Može se koristiti sa obe strane. Zupci su fino nazubljeni i s toga je pogodna i za negu konja. Dimenzija- prečnika 10,5cm.

Konji i goveda koja su slobodna na ispaši od proleća do kasne jeseni ne zahtevaju konstantnu negu dlake. Zahtevaju pažnju naravno, ali u prirodu mogu nešto i sami za sebe da urade. Valjanjem po travi će skinuti višak znoja. Češanjem o živu ogradu će skinuti višak dlake. Ali, grla koja su u štali zahtevaju stalno timarenje.

U proseku pola sata dnevno odvojeno za negu konja je dovoljno, ali čak i 45 minuta dnevno je cifra koja se spominje da je neophodna kako bi se odradio posao kako treba. Za negu dlake konja Vam je neophodno:tvrda četka, meka četka, metalna češagija, plastična četka, češalj za rep i grivu, pamučna krpa i sunđer.

Ova okrugla češagija ima četiri koncentrična kruga. Ojačana je sa dva šrafa za dršku koja je od tvrde plastike. Fino je nazubljena, te posebno prija konjima i govedima. Prečnik okrugle češagije je 10,5cm.

Češagija se može koristiti nakon tvrde četke kako bi se uklonio višak dlaka. Ne sme se koristiti na osetljivim delovima, kao što su glava i noge. Takođe, češagijom možete čistiti ostale četke od dlaka.

Kerbl Nemačka.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Okrugla češagija za konje i goveda“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button